avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 589 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Consecinte pierdere contestatie proces verbal
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Consecinte pierdere contestatie proces verbal

Stiu ca o parte dintre voi ma veti injura, dar in urma intamplarii povestite aici www.avocatnet.ro/content/for...
am contestat procesul verbal pentru a imi pune la punct treburile.

Daca pierd contestatia, raman cu permisul suspendat 30 de zile, sau se mai adauga ceva? Imi spunea cineva ca daca pierd il voi avea suspendat pentru 90 de zile, cu posibilitatea de a reduce la 30 daca iau examenul de testare a cunostintelor teoretice.
Cel mai recent răspuns: Alexandru Arsu , Contabil 22:29, 22 Mai 2016
Dacă pierdeți se va menține sancțiunea aplicată prin procesul-verbal contestat.
Daca pierdeti contestatia si nu va duceti repede sa il depuneti, atunci cele 30 de zile se transforma in 90. Ca o sanctiune a nedepunerii.
Multumesc pentru raspunsuri. M-am linistit.
Revin cu cateva intrebari. Asca cum era normal, am pierdut contestatia.

Am fost la judecatorie pentru a imi da hotararea cu care sa merg la politie pentru a preda permisul si mi-au spus ca dureaza o luna - o luna jumate pana este redactata apoi o primesc prin posta si ca de la data postei am 30 de zile sa fac apel. Daca nu fac apel, dupa cele 30 de zile hotararea devine definitiva si irevocabila si de la acea data incep sa se scurga cele 15 zile in care trebuie sa predau permisul.
Acum am mai citit cate ceva si nu prea stiu cum sa procedez.
Am fost indrumat corect de cel de la judecatorie?
Informaţia pe care aţi primit-o este corectă. Accesaţi link-ul de mai jos şi citiţi mesajele mele. Găsiţi argumente acolo.
www.avocatnet.ro/content/for...

Alte discuții în legătură

Sanctiune pt. permis suspendat nepredat la timp chitzy chitzy Buna ziua, Am si eu o intrebare, anul trecut mi-a fost suspendat permisul pe o perioada de 90 de zile. Am depus contestatie, iar permisul l-am ridicat dupa ... (vezi toată discuția)
Prelungire perioada suspendare cu inca 30 zile contravenientu contravenientu Buna dimineata, Am depus in martie 2013 o contestatie a unui proces verbal, fond pierdut. A pel pierdut la data de 22 noiembrie. Hotararea s-a comunicat ... (vezi toată discuția)
Permis nepredat the_power_25xxxx the_power_25xxxx Anul trecut am contestat un proces verbal de radar care prevedea amenda si suspendarea permisului pe o perioada de 90 de zile. In mai s-a dat sentinta care ... (vezi toată discuția)