avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 839 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Valabilitate contracte arenda in raport cu societate ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Valabilitate contracte arenda in raport cu societate cu activitatea suspendata

Buna seara!
Vreau sa prezint si eu un caz pe scurt.
Cineva a incheiat un contract de arenda in urma cu 3 ani cu o societate comerciala (mai exact II) durata contractului fiind de 5 ani.
Intre timp aceasta intreprindere individuala si-a suspendat activitatea(in urma cu 1 luna)
Intrebarea mea e urmatoarea... Contractele de arenda sau de inchiriere incheiate cu o societatea comerciala (mai exact II) care isi suspenda activitatea se pot rezilia? sau sunt deja considerate reziliate in momentul in care societatea intra in perioada de suspendare?
Va multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Valabilitate contract de arenda in raport cu suspendarea activitatii arendasului( intreprindere individuala) gatanmarius gatanmarius Buna seara! Vreau sa prezint si eu un caz pe scurt. Cineva a incheiat un contract de arenda in urma cu 3 ani cu o societate comerciala (mai exact II) durata ... (vezi toată discuția)
Intreprindere individuala - transformare in srl cesenex cesenex Buna ziua, am o Intreprindere Individuala care desfasoara activitatea in agricultura, respectiv cultivarea cerealelor. Intreprinderea Individuala are incheiate ... (vezi toată discuția)
Solicitare punct de vedere dogarisimo dogarisimo Am avut un contract de inchiriere cu o societate comerciala. I-am permis sa isi treaca toate utilitatile pe numele societatii, iar dupa o perioada contractul a ... (vezi toată discuția)