avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 941 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Poprire pensie revolutionar
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Poprire pensie revolutionar

Buna ziua!

Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la situatia cu care ma confrunt. Un asa-zis revolutionar, cu certificat de revolutionar, obtinut...prin anumite metode are adunate la primaria comunei unde locuieste o suma foarte mare de bani din amenzi. Respectivul are venit doar din indemnizatia de revolutionar. Imi puteti spune daca acea indemnizatie poate face obiectul unei popriri pentru recuperarea debitelor restante acumulate in decursul ultimilor ani?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Alexandra_2015 , utilizator 10:46, 12 Noiembrie 2015
Se pune poprire pe pensie, chiar si de revolutionar.
Ma puteti ajuta cumva si cu legislatie, articole de lege....
Multumesc mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proprire salariu stelistul7 stelistul7 Buna ziua.Sunt dat la KRUK ,datorita unor restante neachitate la o banca.As dori sa stiu in cat timp mi se poate pune proprire pe salariu.Trebuie hotarare ... (vezi toată discuția)
Poprire salar fostul sot pensie alimentara dana_1975 dana_1975 Se poate pune poprire pe salarul fostului sot ptc ca pensia alimentara sa intre direct in contul meu? Am luat legatura cu un executor judecatoresc si mi-a spus ... (vezi toată discuția)
Cont bancar blocat de primarie paula392 paula392 I decursul timpului am acumulat amenzi de circulatie in valoare de 800RON ( din care o amenda de 200 RON este platita insa se pare ca nu a fost inregistrata ) ... (vezi toată discuția)