avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 874 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Avocatii pot primi bunuri prin testament de la client?
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Avocatii pot primi bunuri prin testament de la client?

Un avocat a primit de la un client prin testament un imobil. In urma decesului clientului, o ruda a acestuia ar dori sa conteste aceasta operatiune juridica si testamentul dat in favoarea avocatului.
Avocatii au vreo interdictie in acest sens? in noul cod civil nu am gasit nici o interdictie in acest sens (art 991)

Alte discuții în legătură

Avocatii pot primi bunuri prin testament de la client? mandalina mandalina Un avocat a primit de la un client prin testament un imobil. In urma decesului clientului, o ruda a acestuia ar dori sa conteste aceasta operatiune juridica si ... (vezi toată discuția)
Testament olograf arunarun arunarun Buna ziua, Iata o situatie: tanti batrana , nevazator grad I, fara rude ,la activ cu vreo 20 de testamente facute si desfacute. In prezent ,ultimul ... (vezi toată discuția)
Administrarea bunurilor unei persoane majore bolnava psihic miha2012 miha2012 Matusa mea, care locuieste in prezent cu mine si mama mea , mi-a facut o procura notariala, dupa obtinerea discernamantului de la I.M.L., pentru a-i vinde un ... (vezi toată discuția)