avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 873 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Impozit cladiri cu destinatie mixta
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Impozit cladiri cu destinatie mixta

Bună ziua.
Locuiesc în Brașov și dacă mă poate lămuri cineva cum va fi cu impozitul pe clădiri din 2016 dacă este și spațiu de locuit și prin contract de comodat (40 mp) pentru sediu de firmă și desfășurarea activității?
- Unde trebuie declarat ce suprafață este dată prin contract de comodat?
- Trebuie trecut spațiul în cartea funciară?

Alte discuții în legătură

Modificare contract de comodat pentru reducere impozit pe imobil ContSters94013 ContSters94013 Buna ziua, SRL-ul meu are sediul social in casa parintilor mei, iar in contractul de comodat pe care l-am facut in timpul infiintarii firmei, suprafata ... (vezi toată discuția)
Spatiu sediu social ong Praipan Praipan Buna ziua! As vrea sa ma lamuresc daca sediul social al unui ONG se poate stabili intr-un spatiu comercial in a carei jumatate de suprafata se gaseste deja ... (vezi toată discuția)
Impozite și taxe locale elaorlea elaorlea Buna ziua, Am o intrebare, daca poate sa ma lamureasca cineva.....Tatal meu este proprietarul unei case in care eu am sediu si desfasor activitate, ( avem ... (vezi toată discuția)