avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 955 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... vechime in specialitatea studiilor
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

vechime in specialitatea studiilor

Buna ziua. Functia de "director tehnic" (detinuta in cadrul unui service auto) este considerata vechime in specialitatea studiilor absolvite (studii tehnice) daca doresc sa concurez pentru un post pentru o functie publica de inspector/consilier? clasificare COR 112024 (stiu ca nivelul de instruire nu este precizat in COR)
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:55, 12 Noiembrie 2015
revin cu o precizare: cand am spus studii tehnice, m.am referit la studii superioare tehnice.
Da, poate fi considerata vechime in specialitate perioada respectiva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nivel studii poz. cor 243216 karl_holcroft karl_holcroft Bună seara, Postul de Analist servicii client cod 243216 prevede necesitatea deținerii de studii superioare?în anexa la fisa postului, cerință pentru ... (vezi toată discuția)
Vechime in specialitatea studiilor danielioana danielioana Buna ziua. Am fost angajat doi ani la o reprezentanta auto ca \"Sef centru reparatii\" (in COR, am gasit codul 134905), fiind absolvent de studii ... (vezi toată discuția)
Vechime in munca sau in specialitatea studiilor? danielioana danielioana Buna ziua. Am fost angajat doi ani la o reprezentanta auto ca \"Sef centru reparatii\" (in COR, am gasit codul 134905), fiind absolvent de studii ... (vezi toată discuția)