avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 545 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Poprire CNADNR
Discuție deschisă în Executare silită

Poprire CNADNR

Buna ziua,

Am primit ieri in cutia postala o poprire efectuate de un executor cf unui dosar de executare nr.3564/21.03.2014 (Judecatoria Sector 3) bazat pe un PVCC din 30.03.2011. De abia acum am aflat si de executarea din 2014, si de PV din 2011. Nimic nu mi-a fost comunicat despre executarea silita din 2014, iar PVCC-ul cica mi-ar fi fost lipit de usa domiciliului in 03.04.2011 de un agent CNADNR cu un martor din localitatea Ilfov.
Am avut si am domiciliul in Sectorul 2.
Ce trebuie sa contest, unde si in cat timp, va rog ? Un link ar fi foarte de ajutor.
Contest PVCC-ul din 2011 la Judecatoria sector 2 unde am domiciliul sau la Cornetu unde cica s-a savarsit contraventia in 2010 ?
Contest executarea silita din 2014 la Judecatoria Sector 3 unde s-a si incuviintat sau la Sector 2 unde am domiciliul ?
Unde contest si cheltuielile cu executarea silita ale executorului ce are sediul in Sector 3, va rog ?

Mentionez ca am anulat in justitie alt PVCC cam din aceasi perioada, dar care l-am primit acasa - masina a fost cumparata in 2010 dar avea rovinieta valabila de la vanzator.

Multumesc de ajutor


Cel mai recent răspuns: adi_lazar , utilizator 18:15, 13 Noiembrie 2015
formulati in termen de 15 zile contestatie la executare la judecatoria in circumscriptia careia aveti domiciliul. Solicitati anularea executarii, invocati nulitatea titlului executoriu si restabilirea situatiei anterioare, pentru situatia in care vi se vor lua banii in cont pana terminati procesul
OK, multumesc.
Contest si PVCC-ul in cadrul contestatiei la executarea silita sau il contest separat ca am aflat de el doar ieri ?
Nu formulați contestație ci plângere, la judecătotia de domiciliu a dvs.

Cereți repunerea în termenul de a depune plângere, deoarece nu v-a fost comunicat prin poștă cu confirmare de primire.

M-am pierdut in raspunsuri.

Am inteles ca trebuie sa fac o contestatie la executare in care solicit anularea executarii, invoc nulitatea titlului executoriu si restabilirea situatiei anterioare, daca imi popresc banii.
Plus o plangere contraventionala impotriva PVCC.
Dar trebuie facute separat sau impreuna la judecatoria unde am domiciliul ?
eu optasem doar pentru contestatie la executare, insa puteti depune separat si o plangere contraventionala. Ambele la judecatoria din raza careia domiciliati.
Nu sunt de acord sa faceti doar plangere contraventionala, pentru ca in cadrul acesteia nu puteti solicita anularea actelor de executare si nici repunerea in situatia anterioara. Daca aveti bani in cont, acestia vor fi luati pana va judecati dumneavoastra.
Dumneavoastra alegeti din raspunsurile primite cele pe care le considerati bune si faceti asa cum credeti de cuviinta. Sau discutati cu un avocat care sa va explice in detaliu care este procedura

Alte discuții în legătură

Contestație executare rovinietă Lylyca Lylyca Bună ziua. Am primit de la CNANDR două PVCC-uri din 20012. In luna septembrie mi s-a instutuit poprie pentru unul, prilej cu care am aflat executorul ... (vezi toată discuția)
Competenta instanta contestatie executare Smarandache Smarandache Jud. Sector 3 a incuvintat o executare silita a unei Sentinte in care sectorul meu a fost indicat gresit 3 in loc de 4. Pt. a contesta incuvintarea la ce ... (vezi toată discuția)
Executare silita rovignieta dar am contestatie a procesului anterior executarii Sylvian2010 Sylvian2010 buna ziua. Sotia mea a primit o amenda pe rovinieta. procesul verbal a fost facut in 5 luni de la data constatarii contraventiei dar I-a fost adus la ... (vezi toată discuția)