avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 978 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Contestație executare rovinietă
Discuție deschisă în Executare silită

Contestație executare rovinietă

Bună ziua.
Am primit de la CNANDR două PVCC-uri din 20012.
In luna septembrie mi s-a instutuit poprie pentru unul, prilej cu care am aflat executorul judecătroresc și faptul că acesta urma să mă execute și pentru al doilea.
In 15 zile de la data primei executări am depus plângere contraventională pentur amândouă dar si contestație la executare pentru cel pentru care am fost executată si am avut probe.
Executarea silită pentru al doilea PVCC a fost la o lună după prima și nu m-am incadrtat in termenul de 15 zile pentru altă contestație la executare.
Vă rog frumos să imi răspundeți dacă există posibilitatea de a intoduce in contestația la executare și a doua executare, sau trebuie dosar separat ? Pot suplimenta taxa judiciară de timbru pentru a se judeca cele două popriri in același timp întrucăt nu a avut loc incă prima ședință?
Dosarul referitor la plângerea contravențională pentru ambele PVCC-uri s-a judecat si a apărut pe site hotărârea de anulare a celor două, cu termen de apel 30 zile de la comunicarea in facto.
Weekend frumos
Cu stimă

Alte discuții în legătură

Poprire cnadnr adi_lazar adi_lazar Buna ziua, Am primit ieri in cutia postala o poprire efectuate de un executor cf unui dosar de executare nr.3564/21.03.2014 (Judecatoria Sector 3) bazat pe ... (vezi toată discuția)
Amenda abuziva politie Ileana567 Ileana567 Buna ziua, M-am trezit la usa cu politia locala sect.3, care mi-a inmanat un \"Proces verbal de constatare contraventie\"intocmit de Politia Cluj-Napoca din ... (vezi toată discuția)
Executare silită vioreleugen1 vioreleugen1 Bună seara . Aș dori răspuns la o întrebare . Am avut poprire pe salar din 2012 pe baza unui dosar .În 2017 , fiind acoperită suma , nu mi s-a mai ... (vezi toată discuția)