avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1056 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silită
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silită

Bună seara . Aș dori răspuns la o întrebare . Am avut poprire pe salar din 2012 pe baza unui dosar .În 2017 , fiind acoperită suma , nu mi s-a mai reținut nimic . Acum a apărut o continuare a popririi pentru aceeași sumă inițială .La telefon , în mod ironic mi s-a răspuns că trebuie să plătesc toată suma inițială , doar creditorul poate spune stop . Adică ,după vreo 16500 lei cu tot cu taxe de execuție , trebuie să plătesc din nou suma inițială de 14300 lei . Ce pot face concret ?
Cel mai recent răspuns: Company Advising , utilizator 08:18, 11 Septembrie 2019
Daca sunteti in termenul de 15 zile de la data la care ati primit a 2-a poprire, puteti depune contestatie la executare. Dar ar fi bine sa studieze cineva actele inainte. Sa nu depuneti aiurea, sa platiti taxe de timbru, etc.
Problema este ca nu am primit nimic! Chiar nu este lege pentru ăștia! O sa merg în prima fază sa discut cu executorul. A făcut câteva greșeli în lăcomia lui. Pentru asta, dacă nu își face treaba în mod corect voi face plângere Camerei naționale a executorilor judecătorești și implicit plângere penală pentru abuz în serviciu.
Nu rezolvati asa. Contestatia este singura solutie pentru dvs. In mod normal, executorul trebuie sa fi emis incheiere pentru cea de-a doua suma.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie la executare eduard19 eduard19 Buna ziua, In 2007 am luat un credit in valoare de 18000 lei de la o banca,am platit ratele cateva luni apoi nu am mai platit,in 2012 m-am trezit cu poprire ... (vezi toată discuția)
Executare silita Andrei0307 Andrei0307 Buna ziua! Zilele trecute am fost instiintat ca sunt executat silit pentru un credit din 2008 (4400 ron) la un IFN la care nu am mai platit din 2010. Am depus ... (vezi toată discuția)
Ridicarea popririi pe salariu Dannyella87 Dannyella87 am o poprire pe salariu de aproape un an de zile. Suma prezenta in dosarul de executare este achitata de 2 luni si poprirea nu a fost ridicta din cauza unor ... (vezi toată discuția)