am o poprire pe salariu de aproape un an de zile. Suma prezenta in dosarul de executare este achitata de 2 luni si poprirea nu a fost ridicta din cauza unor comisioane ale bancii. Executorul are in momentul de fata un plus de mai bine de 700 de ron si comisioanele sunt de 600 si ceva. Am facut mai multe solicitari de ridicare a popririi si de verificare a contului si nu primesc nici un raspun.s Se apropie din nou data de salariu si o sa fie din nou oprita poprirea de 33.33%. Cum fac sa opresc poprirea asta?
Angajatorul va retine din salariu suma specificata in poprirea pe care a primit-o iar un exemplar il aveti si dvs. Stiti cat v-a retinut, asa cum stie si el. Daca v-a retinut suma toata, comunicati-i acest lucru, cel mai bine in scris cu confirmare de primire.
am tot facut cereri, insa fara raspuns. Mi-a fost confirmata valoarea comisioanelor de catre ofiterul de cont, insa se pare ca nu sunt la zi cu datele si nu mi se pare treaba mea sa le actualizez lor datele. Mi se pare corect ca biroul executorului cand a acoperit valoarea dosarului de executare sa ceara actualizarea datelor. Nu stiu ce sa mai fac, eu i-am anuntat pe toate caile posibile
Adresati-va oficiului juridic al unitatii si va va rezolva problema intern . Institutia , prin serviciul financiar trebuie sa se desisteze in mod automat..Daca nici asa nu reusiti puteti actiona prin plangere penala impotriva celor care refuza sistarea popririi.
Asta e Romania. Acesti executori obtin de la toate autoritatile sprijin si clementa pentru a face tot ce-si doresc contrar oricaror norme de lege.
Poprire dubla
adi1404
Buna ziua,
Am o mare rugaminte, daca ma poate ajuta cineva cu o speta legata de popriri.
Pe salariul meu sunt deja 2 popriri puse, in contul de salariu se ... (vezi toată discuția)
Poprire salariu
AdaRadu
Am o poprire infiintata de un executor judecatoresc. Problema este ca poprirea a fost trimisa atat la companie, cat si la banca unde am deschis contul si unde ... (vezi toată discuția)