avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 444 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Baza legala - masuri angajatori / conditii meteo
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Baza legala - masuri angajatori / conditii meteo

Buna seara,

as dori,va rog, baza legislativa actualizata privind masurile speciale luate de angajator in cazuri de conditii meteo deosebite (canicula, temperaturi scazute extreme).
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Elena_Denisa , utilizator 21:39, 12 Noiembrie 2015
Baza legala :
- Ordonanta de urgenta nr. 99 din 29 iunie 2000 privind masurile ce pot fi aplicate în perioadele cu temperaturi extreme pentru protectia persoanelor încadrate în munca
[ link extern ]

- HG nr. 580 din 6 iulie 2000 pentru aprobarea Normelor metodologice de aplicare a prevederilor Ordonanţei de urgenta a Guvernului nr. 99/2000 privind măsurile ce pot fi aplicate în perioadele cu temperaturi extreme pentru protecţia persoanelor încadrate în munca
[ link extern ]

Vedeti si aceste link-uri :
[ link extern ]

[ link extern ] /

www.avocatnet.ro/content/art...
Ultima modificare: Joi, 12 Noiembrie 2015
Cornel Vasile, Consilier juridic
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Temperatura minima de lucru in interior smeagull smeagull Buna ziua si un an nou cat mai fericit si lipsit de probleme! Am si eu o intrebare: stie cineva in ce acte normative sunt prevazute obligatiile ... (vezi toată discuția)
Contract de munca - conditii de munca la temperatura scazuta. onoono onoono Buna, In septembrie m-am angajat la o companie care proceseaza legume si fructe, iar depozitarea acestora se face in depozite de -18grade celsius(temperatura ... (vezi toată discuția)
Caldura zsidi79 zsidi79 Imi poate cineva spune acte normative in care sunt prevazute obligatiile angajatorilor atata timp cat este canicula? (vezi toată discuția)