avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 529 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Caldura
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Caldura

Imi poate cineva spune acte normative in care sunt prevazute obligatiile angajatorilor atata timp cat este canicula?
Cel mai recent răspuns: juridic dana , utilizator 15:18, 10 Iunie 2010
Vedeti OUG 99/2000 privind mãsurile ce pot fi aplicate în perioadele cu temperaturi extreme pentru protectia persoanelor încadrate în muncã

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Baza legala - masuri angajatori / conditii meteo Elena_Denisa Elena_Denisa Buna seara, as dori,va rog, baza legislativa actualizata privind masurile speciale luate de angajator in cazuri de conditii meteo deosebite (canicula, ... (vezi toată discuția)
Am si eu o intrebare: stie cineva in ce acte normative sunt prevazute ... S_GABYTA_80 S_GABYTA_80 Am si eu o intrebare: stie cineva in ce acte normative sunt prevazute obligatiile angajatorului in cazul in care in mediul de lucru este prea cald (gen hale ... (vezi toată discuția)
Conditii de munca pe perioada caniculara a verii andrei-dev1 andrei-dev1 Exista vreo lege prin care i se impune angajatorului sa asigure un mediu propice de munca pe perioada caniculara, avand in vedere ca sunt 35-40+ grade in ... (vezi toată discuția)