avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 639 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Titlu de proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Titlu de proprietate

Buna ziua, am o problema la care as fii recunoscator daca m-ati putea lamurii cat de putin: Tatal meu s-a judecat multi timp pentru o gradina. Tatal a decedat si cautand printre documente am gasit o hotarare care il numeste pe el mostenitor...asta prin 1976. Totusi, celelalte doua persoane cu care s-a judecat au un titlu de proprietate unde sunt trecuti toti trei.
As vrea sa aflu ce documente au stat la baza acelui act de proprietate si ce as putea face tinand cont ca am acea hotarare care ii da pe tatal meu ca si proprietar.
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Rudy08 , utilizator 23:01, 13 Noiembrie 2015
Depinde ce act primeaza, hotararea sau actul celor 3. In plus, ar trebui vazut cine este inscris in Cartea Funciara si pe baza carui act.
Asa, si cum facem asta? Unde trebuie sa ne adresam sa aflam cine este inscris in cartea funciara? Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care sunt pasii de urmat pentru intabulare și cadastru? Silvia1945 Silvia1945 Care sunt pasii de urmat pentru intabulare și cadastru? Nepotul meu, întors de curând de pe meleaguri străine după o absență de câteva decenii, a ... (vezi toată discuția)
Gradina e a mea sau nu? yorkie yorkie Buna seara ,as dori sa ma lamureasca si pe mine cineva in legatura cu o problema,pe scurt despre ce este vorba.Am o gradina la tara pe care tatal meu ... (vezi toată discuția)
Este necesar titlu de proprietate pe un teren aflat inscris in cartea funciara din 1988? dania_992001 dania_992001 Buna seara. In 1988 s-a inscris in cartea funciara dreptul de proprietate asupra casei+gradinii de la tara a mamei mele si a unchiului meu. In 1994 cand a ... (vezi toată discuția)