avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 817 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Reabilitare termica obligativitate schimbare profile ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Reabilitare termica obligativitate schimbare profile pvc cu altele impuse de primarie

Cf. legii 10/1995 si a primariei sec 3 in reabilitarea termica se poate impune schimbarea tamplariei pvc existente cu alta?
Sunt obligat sau pot pastra pe cea actuala? In acest caz mi se va da certificatul energetic si mi se vor acorda scutirile la plata impozitului?
Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: ausfahrt , utilizator 08:25, 13 Noiembrie 2015
In situatia in care primaria participa la acoperirea c/v executie modernizare efeicientizare energetica,are dreptul a impuna materiale cu anumita performanta tehnica care sa asigure protectia energetica conform norme in vigoare
Pentru asigurarea unei modernizari eficiente energetice la nivelul intregului imobil de locuit in comun este justificata pretentia primariei de inlocuire tocarie termopan
salut ,sa mai dezbatut acest subiect,legal nu va obliga nimeni sa va puneti termopane noi,care in unele cazuri sant mai proaste ,si executia o face neprofesionisti.
sfatul meu :informativa si dvs ce geamuri o sa se monteze in locul actualelor si daca sant bune si de calitate superioara ,dvs iesiti in castig,
daca sant te poasta calitate le refuzati.
daca aveti balcon ,sa nu va oblige sal inchideti,dar dvs refuzati politicos daca doriti ca balconul sa ramana deschis,si le spuneti frumos sa va zica ce text de lege obliga un proprietar ca isi inchida balconul proprietate personala.
ynocentta a scris:

In situatia in care primaria participa la acoperirea c/v executie modernizare efeicientizare energetica,are dreptul a impuna materiale cu anumita performanta tehnica care sa asigure protectia energetica conform norme in vigoare

Si care ar fi normele alea in vigoare ? :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Returnare bani termopane Ana24M Ana24M In prezent, blocul in care locuiesc se afla in curs de reabilitare termica. Cineva mi-a spus, la un moment dat, ca proprietarilor care vor sa-si pastreze ... (vezi toată discuția)
Reabilitare termica a blocului si obligativitatea schimbarii termopanelor Nicu2015 Nicu2015 Buna ziua. Locuiesc de cativa ani in blocul E21, din str. Nicolae Sebe, nr. 11 sector 3 Bucuresti. Cand m-am mutat in acest apartament tot ceea ce tine de ... (vezi toată discuția)
Obligativitate schimbare termopane Dana653 Dana653 La reabilitarea blocului poți fi obligat sa îți schimbi termopanele? Exista vreo reglementare recenta in acest sens? Am avut o ședința in care ... (vezi toată discuția)