Cf. legii 10/1995 si a primariei sec 3 in reabilitarea termica se poate impune schimbarea tamplariei pvc existente cu alta?
Sunt obligat sau pot pastra pe cea actuala? In acest caz mi se va da certificatul energetic si mi se vor acorda scutirile la plata impozitului?
Multumesc anticipat.
In situatia in care primaria participa la acoperirea c/v executie modernizare efeicientizare energetica,are dreptul a impuna materiale cu anumita performanta tehnica care sa asigure protectia energetica conform norme in vigoare
Pentru asigurarea unei modernizari eficiente energetice la nivelul intregului imobil de locuit in comun este justificata pretentia primariei de inlocuire tocarie termopan
salut ,sa mai dezbatut acest subiect,legal nu va obliga nimeni sa va puneti termopane noi,care in unele cazuri sant mai proaste ,si executia o face neprofesionisti.
sfatul meu :informativa si dvs ce geamuri o sa se monteze in locul actualelor si daca sant bune si de calitate superioara ,dvs iesiti in castig,
daca sant te poasta calitate le refuzati.
daca aveti balcon ,sa nu va oblige sal inchideti,dar dvs refuzati politicos daca doriti ca balconul sa ramana deschis,si le spuneti frumos sa va zica ce text de lege obliga un proprietar ca isi inchida balconul proprietate personala.
In situatia in care primaria participa la acoperirea c/v executie modernizare efeicientizare energetica,are dreptul a impuna materiale cu anumita performanta tehnica care sa asigure protectia energetica conform norme in vigoare