avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 665 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... pensionar de invaliditate grad 2
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

pensionar de invaliditate grad 2

mi-am depus dosarul pe 21-09-2015 si pe data de 12-09-2015 am primit decizia. de la casa de pensii,avand o pensie de asigurari sociale de 206lei.Stagiul de cotizare realizat este de 10ani si 8 luni.Am 54 ani.Va intreb daca este corecta suma de 206 lei?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 11:27, 13 Noiembrie 2015
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
1. Nu putem sti daca pensia este calculata corect sau nu, neavind datele necesare, dar avand in vedere stagiul mic de cotizare banuiesc ca ea ete calculata corect.

2. - Dvs. veti primi insa lunar suma de 400 lei, diferenta de 194 lei fiind acoperita de la buget.
- Pe cuponul de pensie veti avea inregistrate separat cele doua sume.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decizia de pensionare privind acordarea pensiei de invaliditate(cod pensie n22) geanina04 geanina04 Buna ziua m-am pensionat si eu pe caz de boala GRADUL 2 de TBC si care sa vindecat dar am ramas cu o gaura mare an plaman si nu mai am drept de munca .Am ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! am depus dosarul de pensionare pe caz de invaliditate ... Tina 123 Tina 123 Bună ziua! Am depus dosarul de pensionare pe caz de invaliditate grad 2 cod pensie n22 și am primit decizia din care reiese ca am pensie de 74 de lei,și ... (vezi toată discuția)
Pensie de invaliditate culae culae buna ziua.de curand am primit decizia de pensie de invaliditate gr.2 iar pensia este in valoare de 42 de lei.mentionez ca am 42 de ani,stagiul de cotizare este ... (vezi toată discuția)