avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 792 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... pensie de invaliditate
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

pensie de invaliditate

buna ziua.de curand am primit decizia de pensie de invaliditate gr.2 iar pensia este in valoare de 42 de lei.mentionez ca am 42 de ani,stagiul de cotizare este de 4 ani si 11 luni.este normal sa primesc doar atat sau trebuie sa ma duc in alta parte sa obtin acel venit minim garantat de 350 de lei?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 18:48, 6 Noiembrie 2014
1. Pensia este calculata corect.

2. - Pe cuponul de pensie veti primi 350 lei (cat este indemnizatia sociala minima), nu trebuie sa mergeti nicaieri.
- Diferenta dintre valoarea pensiei (42 lei) si indemnizatia sociala minima (350 lei) este acoperita de la buget.
va multimesc pentru raspuns.deci sigur pe cupon o sa fie suma de 350 nu trebuie sa fac contestatie nicaieri?
1. Nu aveti pentru ce face contestatie.

2. Asteptati sa vina prima pensie si veti vedea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

60 lei pensie de invaliditate dupa aproape 10 ani lucrati ancamaria1000 ancamaria1000 Am intrat in comisia de expertiza medicala in 12 mai 2014 si ca urmare a deciziei medicale am intrat in gradul doi de invaliditate.Drept urmare,m-am prezentat ... (vezi toată discuția)
Calcul pensie de invaliditate TRANSLATOR TRANSLATOR Buna ziua, Sunt nelamurit in privinta pensiei de invaliditate . V-as ruga sa-mi spuneti cum se calculeaza pensia de invalidate gradul I . Am 47 de ani si pe ... (vezi toată discuția)
Decizie pensie cod n22 Marin69 Marin69 Bună ziua! Am depus dosarul de pensionare pe caz de invaliditate cod pensie n22 și am primit decizia din care reiese ca am pensie de 130 de lei,și vreau sa ... (vezi toată discuția)