am anulat permisul pentru conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului sau altor substante.conform deciziei din dosarul___ ,din data de 16,10,2015,ramasa definitiva prin neapelare,s-a stabilit o pedeapsa de 1 an inchisoare.
in temeiul art.83,NCP,amana aplicarea pedepsei inchisorii pe un termen de supraveghere de 2 ani,stabilit si calculat de la data ramanerii definitive a prezentei hotarari.
intrebarea mea este:dupa cat timp pot face iar scoala de soferi???1 an sau 2 ani???trebuie facuta iar scoala sau se poate da redobandire??
buna seara.nu scrie nicaieri nimic despre permisul de conducere.....dara avand in vedere ca a fost retinut pentru alcolemie peste 0,8......si ca a fost intocmit dosar penal nu s-a anulat???
Alcool la volan
Ombladon24
Buna seara .La această decizie este anulat permisul ?temeiul art. 336 alin. 1 CP, cu aplicarea art. 396 alin. 10 CPP, raportat la art. 83 CP stabileşte ... (vezi toată discuția)
Codul rutier
pyl
as vrea sa va intreb si eu daca de la intrarea in vigoare a noului c.p si c.p.p,pot beneficia de o pedeapsa mai mica datorita faptului ca am fost depistat in ... (vezi toată discuția)