Va cer ajutorul intr-o problema, lucrez pe personal de aproximativ doua luni, si am inregistrat o suspendare eronata a unui contract pentru CCC a unei salariate.
Salariata a avut pe perioada 01.08.2015-31.10.2015 concedii medicale ce au fost aduse la contabilitate si inregistrate in program, a nascut pe data de 24.09.2015, a adus certificat de nastere pentru suspendare, insa eu inregistrat cu data de 01.11.2015 suspendarea contractului pentru CCC,am avut o zi mai proasta si nu am mai numarat zilele de dupa nastere sa vad daca sunt 42, iar in urmatoarea zi salariata a mai venit cu un concediu pe perioada 01.11.2015-04.11.2015, astfel avand cele 42 de zile dupa nastere.
Cum as putea sa corectez aceasta greseala in revisal? #-o
Perioada 01.11.2015- 04.11.2015 este operata in REVISAl?
2. Concediile medicale nu se opereaza in REVISAL,potrivit art.3 alin.2 lit. h din HG 500/2011.
HG 500/2011
Art. 3
(1) Registrul se intocmeste in forma electronica. (2) Registrul se completeaza in ordinea angajarii si cuprinde urmatoarele elemente:
a) elementele de identificare a tuturor salariatilor: numele, prenumele, codul numeric personal — CNP, cetatenia si tara de provenienta — Uniunea Europeana — UE, non-UE, Spatiul Economic European — SEE;
b) data angajarii;
c) perioada detasarii si denumirea angajatorului la care se face detasarea;
d) functia/ocupatia conform specificatiei Clasificarii Ocupatiilor din Romania (COR) sau altor acte normative;
e) tipul contractului individual de munca;
f) durata normala a timpului de munca si repartizarea acestuia;
g) salariul, sporurile si cuantumul acestora;
h) perioada si cauzele de suspendare a contractului individual de munca, cu exceptia cazurilor de suspendare in baza certificatelor medicale;
i) data incetarii contractului individual de munca.