Salutare tuturor,
Acum 2 ani mi-a fost furata o tableta.:sorry: O luasem la mana a 2-a dar aveam dovada platii.
Am fost la politie si au spus ca vor vedea ce pot sa faca. :sorry: Nu au facut nimic.
La cateva luni am descoperit ca tableta mea ramasese sincronizata la contul meu Google si puteam vedea pozele pe care le fac, locatiile in care au fost, videoclipurile la care se uita pe youtube (se pare ca oamenii sunt fani ai serialului La bloc). :O
Am revenit la politie cu toate aceste detalii, inclusiv POZE ale persoanelor.
Ba mai mult, intre timp am aflat si singur unde locuiesc faptasii.
Politia mi-a dat acelasi raspuns. Au adaugat totusi ca nu cred ca este posibil sa o recuperam pentru ca trecusera cateva luni, ca si cum furtul, desi demonstrabil pe toate caile posibile, are si el un termen limita scurt pana sa se prescrie. #-o si au trecut anii.
M-am resemnat si chiar din contul google deconectasem toate dispozitivele. Doar ca pana si astazi aceste presoane sunt conectate la contul meu Google si tot vad la ce se uita si, mai rau, imi dauneaza imaginii Google+.
Sunt din Bacau si apelasem la serviciil Sectiei 2.
Nu mai am nici 2% incredere in buna vointa a acestor oamenii ca si-ar da vreun interes macar sa rezolve niste cazuri.
Ce pot sa fac? Exista vreo entitate superioara la care as putea sa apelez? Ce solutii am?
Va multumesc.