avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 514 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Salarizare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Salarizare

As avea nevoie de inca o opinie.
Un angajat in functia de dispecer , mentionez ca nu are calificare pentru aceasta functie ,cu toate ca asa e trecut in CIM, suntem obligati sa-i calculam salariul cu coeficientul de 1,2 conform OUG NR.1051/01.10.2008.
Imi cer scuze daca nu sunt prea explicita. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: lili_76 , utilizator 12:44, 22 Iulie 2009
Cum a fost pus intr-o pozitie fara calificarea necesara? Oricum ca sa va raspund, este situatia similara unei secretare cu studii superioare dar angajata pe un post care nu necesita aceste studii. Se calculeaza coeficientul corespunzator functiei detinute si nu studiilor avute.
Va multumesc frumos
.
~ Conținut șters la cerere ~
Multumesc frumos.
coeficientii de ierarhizare sunt prevazuti la art 40 din Contractul Colectiv Munca ( cadru ) . Valoarea salariului minim/ economie la care se aplica acesti coeficienti este reglementata de ordonanta la care faceti referire

Alte discuții în legătură

Coeficient salarizare claus821 claus821 am o intrebare foarte simpla dau un caz asistent medical cu studii medii angajat dar care este si absalvent al facutatii de drept.Intrebarea este:primeste ... (vezi toată discuția)
Salariul minim brut studii superioare-va rog sa ma lamuriti cezarina19 cezarina19 Imi cer scuze, insa discutiile anterioare nu m-au ajutat sa inteleg exact situatia. De aceea, as dori un raspuns scurt, clar si concis, la urmatoarea ... (vezi toată discuția)
Salariu studii superioare ContSters87904 ContSters87904 care este in prezent salariul minim pe economie reglementat prin lege ptr cei cu studii superioare si unde este reglementat? multumesc (vezi toată discuția)