avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 540 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Credit IFN
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Credit IFN

Buna ziua,

As dori sa adresez 3 intrebari:
1)IFN din Registrul General poate acorda prin refinantare un credit cu garantie ipotecara mai mare decat plafonul maxim admis,respectiv 100000 euro?
2)Dobanda restanta pe 6 luni a creditului se poate capitaliza intr-un credit nou,
cu 3% pe luna?
3)Daca dobanda anuala este 36% pe an si nu am comision de administrare ,doar de acordare de 700 euro, DAE de 42,96 este corect?

Alte discuții în legătură

Refinantare sau reesalonare credit lungu nicolae lungu nicolae am un credit in delurare,as vrea sa refinantez creditul dar am restanta 2 luni,pt ca nu am reusit sa fac fata platilor,de aceea vreau sa refinantez,se poate ... (vezi toată discuția)
Contract de credit ipotecar bcr Simonabcr Simonabcr In luna februarie a anului 2008, am contractat impreuna cu sotul si tata-socru, un credit ipotecar la BCR, in valoare de 29847 de euro., rambursabil pe o ... (vezi toată discuția)
Refinantare credit ipotecar-renteaza? liveomars liveomars Am un credit ipotecar din 2007 cu dabanda formata din indicele de referinta al bancii +1.2 pp,adica dobanda de 9.6 %.Iar DAE de 11.5 %. Ma gandesc la o ... (vezi toată discuția)