Vecinul de deasupra ma inunda de ani buni in mod repetat.Am asigurare de apartament dar asta nu ma ajuta sa il determin sa isi repare instalatia sanitara la baie si bucatarie.Mentionez ca in baie datorita inundatiilor repetate am doua gauri imense in tavan(imi este teama sa nu se prabuseasca).Nu stiu ce sa mai fac,am reclamatii scrise la administratia blocului dar si la politie dar care nu s-au soldat cu nici un rezultat,dar nici nu imi pot permite sa il dau in judecata.
Asiguratorul va despagubeste si va faceti reparatia. Apelati la administrator sau presedinte cu sugestia sa vina in apartamentul dumneavoastra si sa intocmeasca un proces verbal atunci cand va inunda. Apelati si la politie, asa cum ati mai facut dar rugati-i sa intocmeasca un PV si sa va dea o copie. Apelati la primarie sau alte autoritati.
Cu aceste dovezi, daca tot nu se rezolva problemele, faceti efortul (nu este costisitor) si actionati vecinul in judecata unde soliciati sa-l oblige la reparatii, la despagubiri....
Dauna apartament
llp_llp
Locuiesc la parterul unui bloc si de aproximativ doua saptamani tavanul din baie s-a umezit progresiv si a aparut mucegai. Am luat legatura cu vecinii de ... (vezi toată discuția)