avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 248 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Domiciliul copilului
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Domiciliul copilului

buna seara,am o nelamurire,in procesul de custodie si domiciliul minorului,judecatoria a incredintat copilul la tata(reclamant),custodie exclusiva,domiciliulla tata,in apel,judecatoria respinge cererea de chemare in judecata ca nefondata,stabileste custodia in comun,si domiciliul copilului la mama,cu drept de recurs,tatal formuleaza recursul iar curtea de apel,admite apelul,modifica,in parte decizia recurata,in sensul ca da custodia in comun,dar respecta restul dispozitiilor sentintei,intrebarile mele sunt: 1 -odata cu respingerea chemarii in judecata ca nefondata,sa inteleg ca tribunalul a schimbat sentinta judecatoriei?si ca decizia tribunalului este prima sentinta? 2- la curte de apel s-a judecat decizia apelului sau a fondului si apelului? 3- dispozitiile carei sentinte se respecta? 4- de fapt,cui a incredintat domiciliul copilului?,o hotarare mai neclara ca asta,nu cred ca exista va multumesc
Ultima modificare: Sâmbătă, 14 Noiembrie 2015
maria992, utilizator

Alte discuții în legătură

Judecata in recurs ro280988 ro280988 Buna ziua. Se da urmatoarea ipoteza: cerere de chemare in judecata introdusa la Judecatorie, apelul exercitat la Tribunal, recursul exercitat la Curtea de ... (vezi toată discuția)
Proces cu banca ddaniel ddaniel Buna seara, Va rog sa ma ajutati cu un raspuns: In anul 2014 am dat in judecata o banca din Romania in care am reclamat clauzele abuzive in care am ... (vezi toată discuția)
Redactare hotarare judecatoreasca raza_de_soare_divin raza_de_soare_divin Buna seara... va rog sa ma indrumati ce ar trebui sa fac in urmatoarea situatie... In data de 17.11.2011 am primit urmatorul raspuns intr-un proces de ... (vezi toată discuția)