avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 906 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Decizie concediere contestata
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Decizie concediere contestata

bunadimineata.
decizia de conediere nu cuprinde elementul prevazut la art. 252 alin (2) lit. (b) din codul muncii si am motivat ca este lovita de nulitate absoluta.
instanta de fond mi-a respins cererea.
am facut apel iar la apel
pe portal sa afisat ca doar un singur judecator mi-a admis apelul in sensul ca a anulat decizia de concediere a dispus reintegraerea etc. Ceilati doi judecatori desi au admis apelul, cu toate astea au mentinut sentinta civila de la fond.
Decizia nu a fost inca redactata.
Nu stiu ce trebuie sa mai fac in continurae.
Desi decizia de concediere este nula, un judecator mi-a dat dreptate, mai am vre-o sansa sa anulez decizia de concediere. Mai exista o cale de atac in aceasta conditie?:((
Cel mai recent răspuns: Cristina Paisa , Avocat 08:46, 16 Noiembrie 2015
La apel sunt numai doi judecatori, nu trei.
Pe noul cod de procedura civila si codul muncii, calea de atac este numai apelul. Nu mai este si recurs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este incalcat accesul liber la justitie? art. 483 alin. (2) din ncpc codulmuncii codulmuncii Intr-un conflict de munca, in calea de atac a apelului, partea a renuntat la unul din drepturile de care dispunea (admis in prima instanta), si recunoscut de ... (vezi toată discuția)
Se mai poate face ceva? ilievali ilievali Buna ziua. Mi-a fost comunicata o hotatare definitiva de la curtea de apel, conflicte de munca. In hotarare mi se respinge apelul cu mentinerea sentineti ... (vezi toată discuția)
Sentinta data in urma unui recurs offefei offefei buna ziua! Ce se mai poate face in urma unei sentinte irevocabile, date in urma unui recurs? Sustin ca am pierdut recursul chiar daca fondul si apelul au fost ... (vezi toată discuția)