avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 476 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Cadastru cu iz penal
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Cadastru cu iz penal

Un cadastru facut pentru un imobil, fara ca sa se tina seama de schita de plan cadastral a primariei, si a OCPI, excluzand din calcule o bucata de teren care ii apartine de drept vecinului, deplasand proprietatea vecina spre mine, translatand-o, care intra puternic in proprietatea mea, pe terenul meu fiind butuci de vie, iar limita ar trece la jumatatea unui butuc de vie, in care prin calcule s-a ajuns la o suprafata mai mica decat cea din acte pentru a nu se mai cere proces verbal de vecinatate desi proprietatile nu sunt despartite prin gard pe toata lungimea terenului, cand in sistem informatic, privire pe satelit, apare si bucata exclusa din calcule, incat suprafata detinuta este cu mult peste cea din acte, ma pot gandi ca este o actiune cu iz penal? Cum a aprobat OCPI documentatia fara sa vada atatea greseli? Doar daca exista cineva inauntru care i-a ajutat.Cui sa ma adresez din cadrul OCPI astfel ca sa se faca un control, dar nu din cadrul biroului unde a fost inregistrata documentatia, pentru ca stiu ca acolo nu se va face un control corect.Se fura la greu in Romania, cu toate sistemele informatice. Excrocii gasesc solutii la toate.
Cel mai recent răspuns: sonia54 , utilizator 12:43, 14 Noiembrie 2015
Initial sesizati oficial registratorul sef al ocpi,detaliind aspectele constatate de dv
In cazul in care nu se solutioneaza la nivelul ocpi,va revine dreptul sa formulati actiune in instanta
Pentru incadrare fapta trebuiesc analizate mai multe aspecte
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Teren fara proprietar Tascmob Tascmob Am urmatoarea speta: exista o serie de case insiruite cu gradina. In spatele acestor gradini este o fasie de teren cu o lungime de vreo 200 m si latime de vreo ... (vezi toată discuția)
Actiune intabulare pt teren ce excede titlul de proprietate detinut ada_73 ada_73 1.teren intravilan (detinut in baza titlului de proprietate , eliberat in 1994-in care este specificata suprafata x) , intabulat in anul 2002 cu aceasta ... (vezi toată discuția)
Cadastru dumitrescumaria dumitrescumaria Am semnat un ”Proces -verbal de vecinatate unui vecin pentru un teren intravilan care si-a intocmit uncadastru si cand am vrut si eu sa-mi reinnoiesc ... (vezi toată discuția)