avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 468 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Invatamant - posibilitate repetare test cu rezultate ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Invatamant - posibilitate repetare test cu rezultate proaste pentru clasa

Buna ziua! Va rog frumos sa-mi spuneti daca exista o lege conform careia, daca , mai mult de jumatate dintre elevii unei clase, au primit note mai mici de 5 la test, atunci testul se repeta.
Va multumesc anticipat pt raspuns!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:54, 14 Noiembrie 2015
Din cate stiu, nu exista nicio astfel de prevedere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! vă rog să-mi spuneți dacă există un termen maxim ... Aurora Zamfir Aurora Zamfir Buna ziua! Vă rog să-mi spuneți dacă există un termen maxim legal în care trebuie dat răspunsul la o Notă de relații. Vă mulțumesc! (vezi toată discuția)
Inscriere in clasa a v-a, conditionare continuare studii radu447 radu447 buna ziua. pentru inscrierea unui copil in clasa a V-a la un colegiu (din brasov) se cere semnarea unui parteneriat in care apare o clauza de incetare a ... (vezi toată discuția)
Profesor abuz in serviciu ioana19 ioana19 Buna ziua. Daca un porf,are boala pe mine,si pot demonstra ca din cauza aia imi da note mici,desi stiu si invat,multai bine decat restul,se face vinovat de ... (vezi toată discuția)