avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 531 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Drepturi legale pentru persoana cu handicap
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Drepturi legale pentru persoana cu handicap

Buna seara, Sotul are amputatie gamba stanga si diabet insulino dependendent. La ce grad de handicap se incadreaza in aceasta situatie si care sunt drepturile legale de care trebuie sa beneficieze. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 11:29, 16 Noiembrie 2015
Incadrarile le gasiti aici:

[ link extern ]

Drepturile aici:

[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie insotitor veleaadriana veleaadriana Buna seara, Sotul meu are gradul I de handicap grav, cod de handicap 7. As dori sa stiu care este perioada pentru care as putea primi indemnizatia de insotitor ... (vezi toată discuția)
Ce beneficii au angajatii care sunt si incadrati intr-un grad de handicap ? gabrielcpg gabrielcpg Am 52 de ani si diabet zaharat tip I - insulino dependent de 31 ani. Nu am solicitat niciodata ceva de la protectia sociala sau alte comisii. Am dobandit in ... (vezi toată discuția)
Am 24 ani,sunt bolnav de diabet zaharat si tbc laurentiu24 laurentiu24 buna ziua am 24 ani si sunt bolnav de diabet zaharat insulino-dependent de 9 ani si de tbc pulmonar care dupa 9 luni de tratament a recidivat,spuneti-mi va ... (vezi toată discuția)