avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 411 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Schimbarea numelui in cartea funciara
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Schimbarea numelui in cartea funciara

Buna seara, as dorii daca se poate sa ma ajutati: Acum aproape o luna m-am maritat si mi-am schimbat numele, as dorii sa stiu daca trebuie sa imi schimb numele in cartea funciara, am un apartament pe numele meu: cumparat in 2003 si noi abia in 2008 ne-am cunoscut. Sotul meu mi-a zis ca el nu vrea nici un drept asupra apartamentului in cazul in care Doamne fereste divortam.sper ca am fost destul de explicita.multumesc mult.
Cel mai recent răspuns: popacorina , utilizator 23:45, 14 Noiembrie 2015
Nu este necesar sa notati la ocpi numele preluat dupa cununie
Oricum din evidente rezulta fara tagada ca este bun imobil obtinut anterior casatoriei
Multumesc mult pentru raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema carte de identitate Fabian96 Fabian96 Salutare!Am si eu urmatoarea problema: Parintii mei sunt divortati iar mama este in Spania...Mi-a trimis toate actele necesare pentru a scoate buletinul + ... (vezi toată discuția)
Pasi de urmat dupa achizitionarea unei case eren eren am devenit proprietarul unei case acum 5 zile. azi am fost la primarie si am declarat casa.mai trebuie sa ma duc si la fisc?este casa nu apartament si sunt in ... (vezi toată discuția)
Buna ziua.in anul 2015 am cumparat un teren ptr construirea unei ... corbu marin corbu marin buna ziua.in anul 2015 am cumparat un teren ptr construirea unei case ptr copil dar nu s-a mai putut face casa si a venit cineva daca il vind.Am mers la un ... (vezi toată discuția)