avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 972 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Autorizatie extindere imobil si reconfigurare anexe
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Autorizatie extindere imobil si reconfigurare anexe

Buna ziua ! In prezent fac demersurile pentru obtinerea une Autorizatii de extindere imobil si reconfigurare anexe. Ce se intampla daca din cauze financiare nu voi putea executa decat extinderea imobilului iar reconfigurarea nu o voi mai realiza ?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 12:55, 15 Noiembrie 2015
Daca veti executa partial lucrarile solicitate in autorizatia de constructie,inseamna ca ati achitat obligatiile tuturor lucrarilor solicitate,pentru executarea restului reconfigurarii putand solicita prelungirea autorizatiei

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Constructie fara autorizatie lspc lspc Buna ziua!Am construit o casa p+1 pe terenul meu(proprietate),dar nu am finalizat actele pt autorizatie!Mai exact,am scos absolut toate actele necesare ... (vezi toată discuția)
Pot demola o constructie dupa obtinerea autorizatiei de construire pe locul constructiei vechi? hyundaipet hyundaipet Am o constructie veche si pe acelasi loc vreau sa edific o alta constructie noua. Am obtinut Autorizatia de demolare si in ca nu am demolat-o. Am inteles ca ... (vezi toată discuția)
Ce se intampla cand expira un puz in baza caruia nu s-a construit nimic Andr@ Andr@ Buna ziua, Am o intrebare referitoare la ce se intampla cand expira un PUZ in baza caruia nu s-a construit nimic. Situatia este in felul urmator: - am ... (vezi toată discuția)