avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1224 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Ce pot sa fac ca sa iau pensia inapoi?
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Ce pot sa fac ca sa iau pensia inapoi?

buna ziua am fost pensionata pe boala si dupa doi ani am fost chemata la bucuresti si mi sa taiat pensia dar mia dat cod de boala g40 f61 m54 si mia spus ca nu ma incadrez la pensie ce pot sa fac sa pot sa iau pensia inapoi
Cel mai recent răspuns: Cami cami , utilizator 10:17, 2 Noiembrie 2018
La fel am patit si eu...Am facut contestatie si mau chemat din nou la Bucuresti?De ce mai chemat iarasi,ca sa.mi respinga din nou dosarul?Nu stiu ce sa fac!!

Valeriu TUDOR a scris:

Puteti contesta decizia comisiei medicale.

Am facut si contestatie.dar fara niciun rezultat.Eu fiind cu probleme de sanatate din 2003.
Comisia de la Bucuresti e pusa pe taiat pensii,si nu.i intereseaza daca esti cu probleme de sanatate.Eu am 16 ani de vechime si mi.au taiat pensia.iar altii fara 1 an de vechime au pensii de boala

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere la colegiul medicilor sorana_g sorana_g oare pot sa fac o plangere la Colegiul medicilor impotriva medicului de la Comisia de expertizare care mi-a taiat pensia de boala pe motiv ca as fi apta de ... (vezi toată discuția)
Raspuns - contestatie la decizie popamadalin popamadalin tatal meu este pensionat pe caz de boala de 10 ani,la fiecare comisie anuala a avut aceleasi referate...la ultima comisie i-au taiat pensia ca cici i-au iesit ... (vezi toată discuția)
Pensie de invaliditate marianalilica marianalilica Buna ziua, mama mea a fost pensionata de invaliditate din anul 1998, gr.II. In noiembrie 2010 i s-a schimbat incadrare in gr III cu drep de munca 4 ore. ... (vezi toată discuția)