avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 770 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Abandon de familie/ unde trebuie sa se adreseze pentru ...
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Abandon de familie/ unde trebuie sa se adreseze pentru un avocat?

Buna ziua , scriu in numele unui bun priten care este intr-o situatie delicata - are un proces de abandon de familie si nu isi poate permite un avocat . As dori sa stiu care sunt pasii de urmat si unde ar trebui sa se adreseze ca sa beneficieze de avocat din oficiu ( ajutor public judiciar in matreie de drept panal ) pentru procesul care este deschis la Judecatoria din Toplita . Ma poate ajuta cineva avizat in acest sens - este deosebit de urgent deoarece pe data de 11.11.2015 s-a pronuntat o sentinta de condamnare si este neaparat nevoie sa faca apel .
Va rog mult ajuta-ti-ma ca sa pot sa il ajut . Multumesc .
Ultima modificare: Duminică, 15 Noiembrie 2015
r_chindris, utilizator
Cel mai recent răspuns: r_chindris , utilizator 08:25, 16 Noiembrie 2015
Inculpatul va declara apel pentru a nu pierde termenul api va lua legatura cu baroul pentru motivarea apelului . Instanta va numi un aparator din oficiu.
Buna dimineata ! multumesc pentru raspuns . Intrebarea este la care barou se se adreseze - atat timp cat procesul este la judecatoaria TOPLITA iar inculpatul este din Cluj Napoca . Cum poate inculpatul sa declare apel , el insusi pentru ca nu are cunostinte juridice . Se poate depune apelul la Baroul Cluj Napoca ? va rog dati-mi mai multe detalii pentru ca nici eu si nici inculpatul nu cunoastem procedura
Ultima modificare: Luni, 16 Noiembrie 2015
r_chindris, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pedeapsa cu suspendare- de la ce data se calculeaza termenul de incercare? tautandreigeorge tautandreigeorge Buna ziua as vrea sa ma ajutati cu un raspuns , daca am fost condamnat la 1 an si 6 luni cu suspendare plus 2ani de incercare la data de 31.05.2011 fara ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! am o cunoștință arestată preventiv în italia, ... Mănescu Mănescu Buna ziua! Am o cunoștință arestată preventiv în Italia, Brescia. Pot să-i trimit un pachet cu haine, de aici din Romania? Care ar fi ... (vezi toată discuția)
Cum aflu avocatul din oficiu aidu aidu Admite cererea. Acordă asistenţă juridică gratuită petentului, pe tot parcursul procesului şi dispune desemnarea unui apărător din oficiu conform Legii ... (vezi toată discuția)