avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 423 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... reducere impozit forfetar?
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

reducere impozit forfetar?

Buna ziua,
As dori sa stiu daca exista vreo lege care prevede reducerea la o patrime a impozitului forfetar pt. SRL-urile cu pierderi in 2008. Am auzit din sursa neoficiala ca ar fi redus la 550 lei pe an in loc de 2200, dar nu am reusit sa aflu baza legala a acestei prevederi.
Va multumesc!
Doria
Cel mai recent răspuns: Lelia Ionescu , Contabil 10:20, 15 August 2009
Nu sunt momentan modificari la legea impozitului forfetar.Va trebui sa respectati prevederile in vigoare.Chiar daca ati avut pierdere in anul 2008 aceasta intra sub incidenta pragului 0,deci impozitul pe an va fi de 2200,iar cotele incep de la 367 lei in trim II pana la 550 incepand cu trim III

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit profit/forfetar petronela_marila petronela_marila daca firma are profit pe anul 2008 si pierdere pe anul 2009 pe fiecare luna din an,cat plateste impozit forfetar pe trim.2 si 3? (vezi toată discuția)
Calcul impozit laura-tamara laura-tamara -am srl infiintat in mai 2008,care conform grilei de impozitare ma incadrez la minim(2200lei) -pentru trim 1/2009 impozitul este 0 -pentru trim2/2009 ... (vezi toată discuția)
Declaratia 100 aida1 aida1 Buna seara, va rog sa ma ajutati si pe mine. Trim.I - pierdere Trim II - impozit din calcul: 360, dar declarat si platit forfetarul 367 TrimIII - ... (vezi toată discuția)