avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 333 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contract de munca pe perioada determinata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contract de munca pe perioada determinata

Buna dimineata,

Va rog sa-mi spuneti daca am procedat corect la angajarea unei persoane pe-o singura zi,respectiv ptr. week-end.
Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: marcucarolina , utilizator 16:45, 5 Ianuarie 2016
Contractul de munca pe perioada determinata se poate incheia in situatiile prevazute in Codul Muncii la art.81, unde, la litera c) se mentioneaza " desfasurarea unor activitati cu caracter sezonier".
Eu am avut o situatie similara, dar era pentru o saptamana, si la acel moment nu am avut alta varianta decat contractul de munca pe perioada determinata ( legea zilierilor nu imi permitea pentru postul avut sa ma folosesc de prevederile ei - bucatar la un eveniment culinar - asa ca ma facut contract pe perioada de o saptamana).

Oare nu se putea merge pe varianta de zilier?
Da, ati procedat corect, avand in vedere ca , Codul Muncii nu prevede durata minima a unui astfel de c.i.m.
Buna ziua,

Va rog sa-mi spuneti cum trebuie sa procedez daca am ctr.perioada determinata o singura zi(week-end),incepe sambata se termina duminica si transmit incetarea in revisal luni.Cum trebuie sa trec in revisal data de incetare ,duminica sau luni când pot sa-l transmit ?
Va multumesc !
Data incetarii = duminica

Data transmiterii = luni
Va multumesc !

Alte discuții în legătură

Decizie incetare cim zi nelucratoare DepResurseUmane DepResurseUmane O angajata doreste sa inceteze contract cu acordul partilor pe 31.07.2016 ( duminica ) la societatea X. Luni incepe activitatea la societatea Y. sa-mi ... (vezi toată discuția)
Lucrul si sambata anymaryh anymaryh Buna ziua! Va rog sa-mi spuneti cum sa procedez in cazul in care in cadrul societatii se lucreaza in fiecare sambata, prin rotatie. Trebuie anuntat la ITM ... (vezi toată discuția)
Cim cu timp partial 4 ore/zi niko79 niko79 Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea problema. Am un magazin cu 2 angajati, fiecare avand contract individual de munca cu 4 ore pe zi (20 ... (vezi toată discuția)