avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contracte de arenda-solicitare cabinet avocat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contracte de arenda-solicitare cabinet avocat

are voie Primaria sa elibereze copii dupa contractele de arenda ale cetatenilor sau registru de intrare a contractelorde arenda la solicitarea unui cabinet de avocatura
?

Alte discuții în legătură

Contractul de arenda bkk bkk Buna ziua,detin cateva suprafete de teren in arenda,si de anul trecut sunt in litigiu cu unul dintre arendatori,acesta m a actionat in instanta sub mentiunea ... (vezi toată discuția)
Contract de arenda bkk bkk buna seara,acum 2 ani am luat in arenda un teren prin contract inregistrat la primarie,anul trecut dupa insamantare propietarul a incercat sa declare suprafata ... (vezi toată discuția)
Primaria a furnizat copii xerox dupa un contract de arenda catre, terta persoana,fara acordul meu telecomanda telecomanda Fermier fac urmatoarea intrebare ? Consiliul local al unei primarii din ialomita a furnizat si dat copii xerox dupa contractul meu de arendare teren agricol. ... (vezi toată discuția)