avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 454 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Titlul de proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Titlul de proprietate

Sotul meu are 2 surori,ambii parinti sunt decedati iar mama lor este mostenitoarea unor terenuri din partea parintiilor ei...Copii ar vrea sa dezbata mostenirea dar dupa moartea ei din pacate noi nu avem nici un titlu de proprietate ramas de la ea...Am fost la primaria din comuna de unde era ea si inclusiv pamanturile si nu vor sa ne scoata nici un titlu de proprietate sub pretextul ca daca noi avem titlul si vrem altul...Vreau sa precizez ca in acea primarie sunt foarte multe nereguli privind pamanturile oamenilor...Ce am putea face in acest caz?...Va multumim anticipat si dorim din suflet un raspuns,o indrumare.Multumim
Cel mai recent răspuns: bogdana125 , utilizator 14:14, 16 Noiembrie 2015
Puteti actiona in instanta primaria pe obligatia de face, solicitandu-le sa va dea duplicate dupa actele respective.
Multumesc pt raspuns
As mai avea cateva intrebari daca sunteti amabila,daca scoatem titlul de proprietate de la primarie acolo se vede daca a vandut pamant si cat pamant mai are?
Si se poate incheia un proces de judecata cu stabilirea unui nou proprietar daca persoana care la vandut era decedata in perioada in care sa judecat procesul?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Iesire din indiviziune/titlu proprietate Maria100 Maria100 Buna ziua, Va rog frumos sa ma ajutati cu un sfat, o indrumare, cazul de mai jos fiind destul de complicat. Dupa moartea tatalui meu am fost chemata la ... (vezi toată discuția)
Obtinere titlul de proprietate luciia luciia Suntem 5 frati(3 surori si 2 frati), dar doar 2 sunt trecuti pe titlul de proprietate- teren agricol, mostenit de la parinti. La vremea respectiva, doar ... (vezi toată discuția)
Dezbatere succesiune dupa bunici decedati si tata decedat fere fere sa incep prin a explica mai bine speta.Tatal meu a murit in 2005 si nu a reusit sa dezbata mostenirea dupa parintii sai decedati, el mai avand o sora.acum dupa ... (vezi toată discuția)