avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 479 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort ,sotul inchis
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort ,sotul inchis

Sunt despartita neoficial de sotul meu de 2 ani si ceva,de cand a plecat din casa parintilor mei!Avem impreuna doi copii minori de 4 respectiv 5 ani.El,de un an si jumatate este in inchisoare pt inselaciune!Pana acum nu am intentat divortul,gandind ca i se intampla destule,sa las de la mine!Ar fi vreo diferenta,in fata comisiei pt eliberarea conditionata ca este divortat sau casatorit?Ca el cu asta ma manipuleaza,sa nu bag divort!Probabil spera sa ma faca sa ma razgandesc cand va iesi de acolo!Si in privinta custodiei am motive sa ma tem,tinand cont ca n-a muncit vreodata si nici locuinta nu are..?!Care ar fi etapele divortului,de unde trebuie sa incep?Un sfat legal pot primi?Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: ralucka , utilizator 12:09, 16 Noiembrie 2015
nu. omului nu i se refuza liberarea conditionata ca dati dvs divort de el.
in ce prniveste copiii, probabil ca ambii veti exercita autoritatea parinteasca, iar locuinta copiilor va fi la dvs.
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum te "desparti" cand nu esti casatorit dar aveti 2 copii alina2984 alina2984 Buna ziua!vreau sa ma despart de tatal copiilor ca sa ma pot despartii de parintii lui care ne viziteaza de 3ani seara de seara si nu reusesc sa ajung la o ... (vezi toată discuția)
Despre divort, custodie copil canimgizzi1984 canimgizzi1984 buna ziua.sunt casatorita de 5 ani si am un baietel de 4 ani.de un an de zile am plecat impreuna cu copilul de la domiciliul conjugal deoarece nu ma mai ... (vezi toată discuția)
Cum pot sa castig custodia copiilor? ralucadumitrache ralucadumitrache Situatia mea se prezinta in felul urmator: Dupa 9 ani de casatorie si suferinta din cauza agresivitatii sotului am decis sa-l parasesc. Totul s-a produs dupa ... (vezi toată discuția)