avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 275 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... fond funciar
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

fond funciar

am cumparat terenul cu acte notariale , cu cadastru si inscris in cartea funciara.
in dosar sun pirita la fel si fostii proprietari
actele lor de proprietate sunt perfect valabile, numai ca vecinii sunt rai si au ocupat abuziv 17m din latimea terenului meu dovedesc greu pt ca nici expertii nu sunt corecti. asta e alta poveste. in cererea reconventionala am cerut sa imi elibereze terenul pt ca il detin cu acte legale si corespunde repartitiei date de primarie
c red ca mi-ar conveni sa merg pe reconventionala mea si totusi ar fi bine ca cererea reclamantilor mei sa se perimeze.NU AM INTELES DESPRE CE TAXA E VB .vecinii mei sunt reclamanti desi ei sunt vinovati. culea e ca s-au deplasat cu terenul spre nord adica spre terenul meu pt ca si vecini lor de la sud au ocupat mai multa latime decit le-a fost repartizat. este o deplasare in lant pe care pina si expertul nu vrea sa o explice in expertiza. foloseste niste acte false adica titlu de proprietate , fals pe cre pot sa il dovedesv usor, dar asta e alta poveste
in concluzie am mari necazuri. reclamantii mei in loc sa se adreseze cu actiune impotriva celor care le-ocupa terenul vor anularea actelor mele si a TDP al celui care mi-a vindut.VA MULTUMESC MULT PT INTELEGERESI AJUTOR
Cel mai recent răspuns: ContSters20980 , utilizator 16:08, 22 Iulie 2009
Din cate intelog eu cu greu din expunerea d-voastra. rezulta ca sunteti chemata in judecata,..... dar nu inteleg pentru ce anume?
Fiti va rog mai explicita pentru a va putea emite macar o parere
geta_tabacu a scris:

reclamantii cer anularea TDPal vinzatorului meu ce atrage si nulitatea actului meu de vinzare cumparare simai sustin ei ca suprafetele de terense suprapun. Adica s-au emis 2 titluri de proprietate pt aceeasi sup de teren. Desi sunt parcele diferite ,in schitaPrimariei si in TDP, PINA ACUM NU AM REUSIT SA DOVEDESC
MAI NIMIC CU EXPERTIZA.

gabescu a scris:

Da acum inteleg ce doriti sa spuneti, adica intuiesc.
Opinia mea este ca fara ajutorul unui avocat nu veti reusi sa faceti nimic. Sunt multe aspecte care trebuiesc clarificate, prin adrese de la Primarie si Comisia de Fond Funciar Locala, prin expertize tehnice care sa raspunda clar la unele intrebari de genul care TP a fost eliberat rpimul, cine figureaza in registru cu terenul si care este pozitia din acesta, etc.
Ultima modificare: Miercuri, 22 Iulie 2009
ContSters20980, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drept de trecere cale de acces rr1967 rr1967 Am in proprietate un teren situat in Bucuresti,este dreptunghiular invecinat la 2 strazi,mentionez ca am doar vecinatate nu si iesire/cale de acces catre un ... (vezi toată discuția)
Granituire bahanlucian@yahoo.com bahanlucian@yahoo.com Am un proces de granituire cu un vecin care ma dat numai pe mine in judecata cu ceilalti vecini nu are nici o problema.Avenit expertiza experta a facut 3 ... (vezi toată discuția)
Blocare acces teren Popa_Ionela_Corina Popa_Ionela_Corina Buna ziua, am si eu o problema cu o parcela de pamant intravilan. Terenul are forma unui patrulater cu o prelungire mai ingusta prin care aveam cale de acces ... (vezi toată discuția)