avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1247 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită contestatie executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

contestatie executare silita

ca urmare a neplatii unei despagubiri catre .....pentru folosirea drumului public am fost executat de catre acestia pentru suma de 28 de euro, insa cheltuiele de executare au depasit de 3 ori aceasta suma ajungand la suma de 600 de lei noi. Datorita faptului că termenul era foarte scurt si nu vroiam sa imi blocheze conturile am fost obligat sa platesc aceasta sumă, însă in termenul legal de 15 zile am depus si contestatie la executare si am solicitat anularea executarii solicitandu-mi banii achitati inapoi.
La primul termen am depus documentatia, insă judecatorul nu prea ma lasat si vorbesc sa ii explic stare de fapt si nu am putut sa ii spun ca eu deja am platit suma datorata si cheltuielile de executare, fapt pentru care mi-a solicita sa platesc urmatoarele: pune în vedere contestatorului să achite 40 lei taxă judiciară de timbru pentru capătul principal al cererii ; - suma de 50 lei taxă judiciară de timbru pentru capătul de cerere având ca obiect suspendarea executării silite până la soluţionarea contestaţiei la executare ; - suma de 12 lei, reprezentând taxa de cauţiune şi să depună la dosar dovada achitării acestor taxe, sub sancţiunea anulării cererii ca netimbrată.
acum eu va intreb pe dumneavoastra, trebuie sa platesc si suma de 50 lei taxă judiciară de timbru pentru capătul de cerere având ca obiect suspendarea executării silite până la soluţionarea contestaţiei la executare, tinand cont ca eu deja am achitat suma datorata si cheltuielile de executare?
dupa ce platesc aceste taxe cum depun chitatele la dosar, trebuie sa fac cerere la judecatorie si sa la anexez in copie xerox sau le prezint la instanta in momentul in care ma prezint?
Ultima modificare: Luni, 16 Noiembrie 2015
opc25, utilizator
Cel mai recent răspuns: opc25 , utilizator 16:54, 16 Noiembrie 2015
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pana cand pot plati taxa judiciara de timbru? Chestiuta Chestiuta Buna ziua, Am depus si eu o cerere de contestatie la executare , nu am platit decat 20 lei pentru ca nu am stiut cat trebuie sa platesc , stiind ca o sa-mi ... (vezi toată discuția)
Taxa de timbru Oradea2020 Oradea2020 Buna ziua Va rog sa ma ajutati cu un raspuns! Am facut o cerere de suspendare si anulare a unei executari silite! Acum Am primit citatie de la ... (vezi toată discuția)
Taxa de timbru pentru contestatie la executare elenealina elenealina Puteti sa ma lamuriti care este valoarea taxei de timbru daca vreau sa depun o contestie la executarea silita.Precizez ca suma executarii silite este de 350481 ... (vezi toată discuția)