avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1253 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită pana cand pot plati taxa judiciara de timbru?
Discuție deschisă în Executare silită

pana cand pot plati taxa judiciara de timbru?

Buna ziua,
Am depus si eu o cerere de contestatie la executare , nu am platit decat 20 lei pentru ca nu am stiut cat trebuie sa platesc , stiind ca o sa-mi vina de la instanta o citatie cu suma de plata. Am primit acea citatie in care scrie ca in septembrie e procesul si sumele pe care le am de plata dar nu scrie pana cand trebuie sa le platesc. Pot face plata oricand pana la data procesului? Mesajul din citatie este urmatorul: " Cu mentiunea de a achita taxa judiciara de timbru de 117.74 lei pentru capatul principal de cerere, taxa judiciara de timbru de 50 lei pentru capatul de suspendare a executarii silite si 50 lei pentru capatul de cerere privind intoarcerea executarii silite, sub sanctiunea suspendarii acestora ca netimbrate , si recipsa de consemnare a cautiunii in cuamtum de 161,07 lei, sub sanctiunea respingerii cerererii de suspendare ca inadmisibila" . O alta intrebare este , din cei 117,74 lei scad cei 20 lei platiti inainte ?Multumesc anticipat.
Ultima modificare: Joi, 28 Iunie 2018
Chestiuta, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters82289 , utilizator 11:26, 28 Iunie 2018
Platiti pana la primul termen exact cat vi s-a comunicat fara sa scadeti cei 20 lei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie executare silita opc25 opc25 ca urmare a neplatii unei despagubiri catre .....pentru folosirea drumului public am fost executat de catre acestia pentru suma de 28 de euro, insa cheltuiele ... (vezi toată discuția)
Taxa de timbru Oradea2020 Oradea2020 Buna ziua Va rog sa ma ajutati cu un raspuns! Am facut o cerere de suspendare si anulare a unei executari silite! Acum Am primit citatie de la ... (vezi toată discuția)
Taxa de timbru sau cautiune olivia stoicescu olivia stoicescu Buna ziua, Am formulat o contestatie la executare (temei legal:remiterea de datorie) cerand si suspendarea executarii silite. Am fost citat cu obligatia de a ... (vezi toată discuția)