avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 834 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... o problema cu vecinul
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

o problema cu vecinul

buna seara!

Locuiesc impreuna cu parintii mei si cu unchiul la casa. De curând a fost asfaltata strada pe care stam, tuturor vecinilor li s-a facut rampa auto, in dreptul casei mele nu s-a facut, cu toate ca am discutat cu muncitorii si le-am explicat ca stau cu 3 oameni batrani, dintre care unul e netransportabil, paralizat, etc. Parchez dintotdeauna masina in dreptul ferestrei, pe partea carosabila,intrucat nu pot sa o urc pe trotuar, care este f inalt pentru masina mea. Vecinul de vis a vis , a venit astazi pentru a treia oara sa imi spuna sa mi mut masina, ca masina lui e in pericol de a fi accidentata . I-am explicat ca nu am unde sa o duc, ca e in dreptul proprietatii mele si asta sunt posibilitatile, ca ar trebui sa o urce dumnealui pe trotuar, intrucat muncitorii,dansului i-au construit chiar doua rampe, si are chiar posibilitatea sa o bage in garaj (lucru imposibil la mine ca in dreptul curtii se afla un copac si un stalp de electricitate). Intre masina lui si masina mea ..a avut loc chiar si masina care colecteaza gunoiul..adica loc ar fi..dar dansul nu incape de mine. ce sa fac?

Alte discuții în legătură

Loc de parcare ''rezervat'' fara contract de concesiune Ionutbog Ionutbog Locuiesc la etajul 1 si vecinul care locuieste in apartamentul de la parter mi-a solicitat sa-mi mut masina de pe trotuarul din dreptul gardului lui pe motiv ... (vezi toată discuția)
Dreptul la trotuar in spatele blocului AdrianaG1418 AdrianaG1418 Buna ziua, prin AP locatarii au cerut la primarie amenajarea unui trotuar ce traverseaza spatiul verde din spatele blocului. Initial am primit raspuns ... (vezi toată discuția)
Injurii și amenințări din cauza parcării. pot depune plângere penală împotriva celui care mi le adresează? Stefan97 Stefan97 Buna ziua ! Am fost injurat si amenintat in repetate randuri de catre patronul unui magazin , deoarece refuz sa imi parchez masina in alta parte decat in fata ... (vezi toată discuția)