avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 839 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... stabilire program de vizitare
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

stabilire program de vizitare

am intentat proces pentru stabilirea unui program de vizitare si sunt de acord cu propunerea facuta de parata. exista o cerere pe care sa o pot innainta instantei pentru a explica ca sunt de acord cu cele propuse si in felul asta sa se termine procesul? multumesc.
Cel mai recent răspuns: Liliana Gradinaru , Avocat 11:57, 17 Noiembrie 2015
Redactati o tranzactie cuprinzand programul de vizita pe care o semnati amandoi in fata instantei.
Pur si simplu spuneti in instanta ca sunteti de acord cu programul propus de parata. Nu e nevoie de un act neaparat, puteti spune in sedinta publica si se va consemna in incheierea de sedinta.
Poate insa reusiti sa negociati si restul de capete de cerere si, poate, verificati propunerea de program de vizita la un avocat inainte (privind usurinta de punere in aplicare, sanse de executare la nevoie etc. )

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort de comun acord judecatorie calind83 calind83 Buna ziua, daca sotia a intentat divort exclusiv din vina mea eu am facut cerere reconventionala cerand divort exclusiv din vina ei, putem la primul temen ... (vezi toată discuția)
Buna ziua stimati dni/dne va prezint urmatoarea speta : civil, ... colinsmarty colinsmarty Buna ziua stimati dni/dne Va prezint urmatoarea speta : civil, minori si tutela, al 3 lea termen de judecata, reclamantul isi schimba cu 180 de grade ... (vezi toată discuția)
Anulare divort !!! bflorin24 bflorin24 Nu stiu daca titlul este corect exprimat dar ce ma intereseaza pe mine este urmatorul lucru: -pe data de 02.03.2011 am avut ultima infatisare in procesul de ... (vezi toată discuția)