Buna ziua,
daca sotia a intentat divort exclusiv din vina mea eu am facut cerere reconventionala cerand divort exclusiv din vina ei, putem la primul temen sa divortam de comun acord, daca amandoi vrem acest lucru, deci fara vina cuiva? Putem stabili tot in acest proces de comun acord custodia comuna a minorului+programul de vizita iar aceste lucruri au valoare juridica la fel cum era daca se pronunta judecatorul dupa un divort mai lung? Multumesc.
Nu mai deschideti subiecte noi pe aceeasi tema!
puteti sa divortati prin acord la termen, se divorteaza la primul termen, un acord presupune sa va puneti de acord in toate privintele si in ce priveste copilul
..inteleg si ce se stabilete acolo legat de vizite e juridic, adica nu mai trebuie sa o dau din nou in judecata daca nu respecta zilele cand trebuie sa fie la mine copilul? Multumesc.
Avocatii dvs. trebuie sa va redacteze o tranzacție care va cuprinde toate aspectele, inclusiv dreptul Dvs. de vizitare, pe care o veți semna personal în fata instantei iar aceasta , în baza tranzactiei va pronunța o hotărâre de experient.asa puteti inchide procesul.