avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 379 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Tevi comune apa&scurgere
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Tevi comune apa&scurgere

Buna ziua,
Cum se procedeaza in urmatoarea situatie: tevile comune ale blocului sunt doar la mine in baie, apartamentul vecin nu are (din cate am inteleg este posibil asa ceva la blocurile mai vechi). El a incercat sa schimbe tevile de scurgere in baie dar s-au fisurat. In acest moment e nevoie sa se 'lege" la teava principala dar aceasta este doar la mine in baie. :frantic:
Eu sunt obligata sa ii permit accesul si implicit sa sparg peretele (deoarece nu exista nisa sau usa de vizitare).
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 17:46, 17 Noiembrie 2015
Trebuie sa ii permiteti accesul la partile comune dar il conditionati de refacerea peretului la situatia initiala. Ar fi bun si un angajament scris in acest sens semnat si de presedintele AP.
Multumesc. Si eu ma gandeam la un acord scris. De spart e foarte usor, de reparat e mai greu X-(
Trebuie sa colaborati, sa ajutati mai ales ca situatia putea sa fie si invers adica sa treaca tevile comune pe la vecin si sa aveti dumneavoastra nevoie sa inlocuiti, sa reparati...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Teava scurgere apa wc stefanlupu stefanlupu Buna seara , ma confrunt cu o situatie si nu stiu cum sa actionez.Locuiesc intr-un bloc de 4 etaje la etajul 4.De cateva saptamani vin vecinii de la etajul 2 , ... (vezi toată discuția)
Tevi-bun comun sau nu sonya33 sonya33 buna ziua, pe 30.12.08 a venit dimineata la usa mea administratorul blocului cu un instalator motivand k la bucatarie la mine curge apa; eu verificand cu mana ... (vezi toată discuția)
Cine achita daunele din apartamentele locatarilor? nofret nofret Daca se sparge teava de apa rece ori calda din peretele de la baie, stiu ca eventualele costuri pentru inlocuirea acesteia revine administratiei de ... (vezi toată discuția)