Buna ziua,
Cum se procedeaza in urmatoarea situatie: tevile comune ale blocului sunt doar la mine in baie, apartamentul vecin nu are (din cate am inteleg este posibil asa ceva la blocurile mai vechi). El a incercat sa schimbe tevile de scurgere in baie dar s-au fisurat. In acest moment e nevoie sa se 'lege" la teava principala dar aceasta este doar la mine in baie. :frantic:
Eu sunt obligata sa ii permit accesul si implicit sa sparg peretele (deoarece nu exista nisa sau usa de vizitare).
Trebuie sa ii permiteti accesul la partile comune dar il conditionati de refacerea peretului la situatia initiala. Ar fi bun si un angajament scris in acest sens semnat si de presedintele AP.
Trebuie sa colaborati, sa ajutati mai ales ca situatia putea sa fie si invers adica sa treaca tevile comune pe la vecin si sa aveti dumneavoastra nevoie sa inlocuiti, sa reparati...
Tevi-bun comun sau nu
sonya33
buna ziua, pe 30.12.08 a venit dimineata la usa mea administratorul blocului cu un instalator motivand k la bucatarie la mine curge apa; eu verificand cu mana ... (vezi toată discuția)