avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 453 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Autoritate parinteasca bebelus, locuinta copilului
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Autoritate parinteasca bebelus, locuinta copilului

Buna ziua,ma numesc Ionut am si eu o intrebare si o rugaminte daca puteti sa ma ajutati,sunt casatorit de 2 ani si am si un copil in varsta de 10 luni,dar sotia mea a preferat sa fuga dupa un tip pe care la cunoscut pe net lunand si copilul cu ea.
Mentionez ca ea nu a muncit , eu muncesc,si as dori sa stiu daca am vro sansa sa castig copilul in instanta,copilul nu este sugar de piept si numai lapte praf amancat de cand s-a nascut. Copilul unde se afla in caoditii bune ,ea nu are o casa pe numele ei,eu urmeaza ca intr-o scurta perioada sa cumpar si un imobil.As dori sa stiu cat la suta am snsa sa castig copilul in instanta ca mi-l doresc foarte mult sa-l am langa mine.
Cel mai recent răspuns: ionutd88 , utilizator 19:03, 22 Noiembrie 2015
Daca acum copilului ii e bine unde este, nu este motiv sa schimbati asta.
In plus, conteaza sa aiba venit parintii, insa nu conteaza cine are proprietati si cine nu, mai degraba cine a ingrijit zilnic copilul mai mult, cine l-a hranit, cine l-a schimbat, cine i-a facut baie etc.
Daca achizitionati imobilul nefiind divortati atunci acesta va deveni bun comun ambilor soti chiar daca sotia a plecat la altcineva.
pai daca mama mie nu imi da voie sa il vad si cu cocubinu ei ce asi pute sa fac ca acolo nu este bn nu imi place cum il ingrujeste mama mai mult ea sta pe net si nu prea e ocupa de el de asta vreu sa il eau de la ea sa ii pot sai ofer un trai bun pai daca eu amm fost la munca ziua si ea statea acasa eu de asta nu vreu sa il las ca nu imi place cum este acolo si nu imi da voie sa il vad ea si cu domnul eu nu apciet asa ceva sa fuga dupa unu care la cunoscut pe net trebuie parerea ma sa se duca la parinti nu la altu pe care la cunoscut pe net si mie dece nu imi da voie sa il vad asta nu imi place si tipu ala mucieste pe unde a puca eu am un loc bn de munca dar asa dupa duneavoastra am vreo sansa in instanta de castig copilu mil doresc mult sa il am langa mine daca ea nu mai vrea sa fim o familie pentru copilu nostru pe care dumnezeu mi le oferit in sufletu nostru
Ultima modificare: Miercuri, 18 Noiembrie 2015
gi-jane2, moderator
Datorita varstei copilului eu nu va prea cotez cu sanse mari dar puteti incerca procesul ca nu se stie clar in cazul dvs.

In subsidiar sa solicitati si program de vizita ca sa obtineti macar vizita daca stabilirea domiciliului minorului la dvs. nu se va da de instanta.

Trebuie sa dovediti ca mama copilului nu isi indeplineste atributiile de mama ca sa obtineti castig de cauza ceea ce va fi extrem de complicat.

Si ea poate avea probleme serioase intrucat daca nu are o locuinta sigura si statornica poate avea surprize neplacute la proces.

Daca il paraseste si pe respectivul unde va locui?
eu sper mult ca judecatoru sa tina cont unde ii este bn la copil sa aibe un vitor mai bun dar acum nu ca ma laud dar cat de cat castig bn unde lucrez dar o sa ma zbat mult sa il castig ca daca era o femeie cum trebuie nu fugiea la un strain ea a pus viata in pericol la copil cum a avut ea in crederea sa fuga la unu de pe net daca doamne fereste ala iii lua copilu si ii facea ceva ca desa ala in 2006 sau 2008 a avut probleme si cu legea

Alte discuții în legătură

Custodia copilului Bianca 12e Bianca 12e Sa va povestesc .. matusa mea a plecat cu copilu ei de acasa fara sa stie tatal copilului nimica ..intrun final tatal copilului a aflat ca sotia a plecat la un ... (vezi toată discuția)
Ce pot sa fac? program de vizită minor ady90 ady90 am stat cu cineva in concubinaj si a rezultat un copil neam despartit ma dat in judecata a castigat ea custodia totala a copiluiui pe minee ma pus sa platesc ... (vezi toată discuția)
Despre incredintare minor si pensie de intretinere stefania25 stefania25 Buna ziua,ma cheama Nicoleta si asi vrea niste sfaturi.Eu am stat cu un barbat timp de 6 ani in concubinaj,din care sa nascut si un copil,dupa nasterea ... (vezi toată discuția)