avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 471 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Custodia copilului
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Custodia copilului

Sa va povestesc .. matusa mea a plecat cu copilu ei de acasa fara sa stie tatal copilului nimica ..intrun final tatal copilului a aflat ca sotia a plecat la un barbat in alt judet fara sa il cunoasca doar vorbim pe un site de socializare ! Ea nu raspunde la telefon nu da nici un semn..el vrea sasi vada copilu sa vada ca e bine ! Mama copilului esti aproape alcolica nu are grija de copil nul spala nui da de mancare ...il lasa ca manance singur copil la 4 ani il lasa in casa si ea se duce la bar ... tatal vrea sa iei copilu el sa aibe grija de el are loc de munca ...pe cand ea nu lucreaza ..a fost la politie a facut placere a fost la protectia copilului ce trebuie sa faca sa primeasca copilu sal aduca acasa ?? Copilu sta la un barbat necunoscut poate sai faca rau...va rog ajutatima
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 02:28, 7 Iulie 2018
Buna seara,
Sa solicite prin INSTANTA ca domiciliul minorului sa fie la el.
Prin probe si ancheta sociala se poate dovedi situatia descrisa.
Sa deschida urgent procese.
Unul il poate deschide pe procedura de urgență daca se grăbește.
Dacă sta aiurea nu o sa mai fie nici urgenta nici credibil ce susține daca nu are dovezi indubitabile.
Are dreptul.de ă apela de urgență la avocat pentru susținere juridică în instanța.
Ultima modificare: Sâmbătă, 7 Iulie 2018
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Minor nerecunoscut de tata, răpit de la mama mea. cum îl pot lua înapoi? Jeoo Jeoo Am și eu o întrebare eu am fost plecata din tara și copilu meu a ramân cu mama mea și după un timp tata la fata mi.a luat copilu de la mama fără voia ... (vezi toată discuția)
Incalcarea dreptului copilului elenazahiu elenazahiu Fostul meu concubin incearca prin orice mijloace sa manipuleze fetita mea de doar 6 ani impotriva mea.Santem despartiti de 8 luni,eu am plecat din casa in care ... (vezi toată discuția)
Buna ziua.am o intrebare..am o fetiță de 3 ani sunt despărțită ... Iustyna Iustyna Buna ziua.Am o intrebare..Am o fetiță de 3 ani sunt despărțită de tatăl copilului..Cand sa stabilit paternitatea copilului fetita a fost trecută pe ... (vezi toată discuția)