avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 474 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua.Am o intrebare..Am o fetiță de 3 ani sunt ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua.Am o intrebare..Am o fetiță de 3 ani sunt despărțită ...

Buna ziua.Am o intrebare..Am o fetiță de 3 ani sunt despărțită de tatăl copilului..Cand sa stabilit paternitatea copilului fetita a fost trecută pe numele meu dar avem autoritate comună părintească sa se ocupe si el de creșterea si educatia copilului deoarece sa stabilit si pensia alimentara.Eu daca as dori sa plec in strainatate si sa las copilul in grija unei rude sau a unei prietene apropiate si las procura la notariat si tot ce este necesar va trebui să îl informez si pe tatăl copilului sau va trebuie sa semneze si el precum este de acord??mentionez ca el nu se intereseaza de copil doar se ocupa de pensia alimentara.Va multumesc..
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 14:34, 9 Aprilie 2021
Da, tatăl trebuie anunțat.
El are dreptul.de a sta copilul. cât timp sunteți plecata din tara.
Ultima modificare: Vineri, 9 Aprilie 2021
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce sanse am?- lasare copii in grija bunicilor Mayytza Mayytza Buna seara! As dori sa plec in strainatate pentru a munci periodic, Am doua fetite gemene de un an iar eu si tatal lor suntem despartiti. Nu legal. El a ... (vezi toată discuția)
Semnatura pentru scoaterea minorului din tara llm llm buna seara fosta sotie a revenit in tara pentru ca are nevoie de semnatura prietenului meu pentru a se putea stabili cu fetita in afara, iar el nu vrea sa ii ... (vezi toată discuția)
Va rog sa-mi raspundeti ce pot sa fac in situatia mea - parinti in strainatate, inscriere copil la scoala Alesia123 Alesia123 Buna ziua,am o fetita cu barbat dar noi nu suntem logoditi,in prezent fetita se afla in grija bunicii,din partea tatalui.Noi suntem despartiti,eu fiind plecat ... (vezi toată discuția)