avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 431 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Va rog sa-mi raspundeti ce pot sa fac in situatia mea ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Va rog sa-mi raspundeti ce pot sa fac in situatia mea - parinti in strainatate, inscriere copil la scoala

Buna ziua,am o fetita cu barbat dar noi nu suntem logoditi,in prezent fetita se afla in grija bunicii,din partea tatalui.Noi suntem despartiti,eu fiind plecat din tara,la fel si el.Bunica trebuie sa inscrie fata la scoala,am inteles ca trebuie sa facem o procura din care sa rezulte ca fata este in grija bunicii si ca o poate inscrie la scoala,daca eu fac aceasta procura ea poate fii folosita doar la asta sau da si alte drepturi bunicii,cum ar fii sa plece cu fata din tara sau mai stiu eu ce.Astept un raspuns,va multumesc mult,din suflet !
Cel mai recent răspuns: Alesia123 , utilizator 11:37, 24 Februarie 2015
Tatal a recunoscut copilul ?
Daca dvs intelegeti sa incheiati procura notariala in favoarea bunicii paterne,urmeaza sa precizati concret limitele acesteia
Pentru deplasare in strainatate a minorului,este necesara parcurgerea unei proceduri speciale
Da,tatal a recunoscut copilul,imi e frica doar sa nu fie un motiv acum inscrierea la scoala,pentru a putea face si altceva cu aceea procura.Inteleg ca in aceasta procura pot sa precizez ca este valabila doar pentru inscrierea la scoala?Va multumesc mult !
Pt asta o dati doamna, e împuternicire ca femeia sa poată înscrie copilul la scoala.
Va multumesc din suflet ! O zi minunata !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neintelegere asupra educatiei copilului nicoletagh nicoletagh Buna ziua, In urma casatoriei cu fostul sot a rezultat un copil minor, care anul acesta trebuie sa inceapa scoala. Exercit impreuna cu tatal minorei ... (vezi toată discuția)
Buna seara! fratele meu a plecat în străinătate la munca și ... Mirzanca Mari Mirzanca Mari Buna seara! Fratele meu a plecat în străinătate la munca și are o fetiță de 8 luni mama fetiței a părăsit domiciliul imediat după plecarea lui și a ... (vezi toată discuția)
Buna ziua!am un copil de 9 ani si doresc să îl las in grija ... corina1802 corina1802 buna ziua!am un copil de 9 ani,si doresc sa las copilul in grija bunicii pana vin din strainatate!Mentionez ca ,copilul este pe numele tatalui,fiind despartiti ... (vezi toată discuția)