avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 749 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna seara! Fratele meu a plecat în străinătate la ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna seara! Fratele meu a plecat în străinătate la munca și ...

Buna seara! Fratele meu a plecat în străinătate la munca și are o fetiță de 8 luni mama fetiței a părăsit domiciliul imediat după plecarea lui și a lăsat fetiță în grija bunicii tatălui (străbunica fetiței) in varsă de 77 de ani, mama nu mai știe nimic de fata si-a făcut altă relație cu un bărbat de etnie romă imediat după plecarea acesteia și nici înainte să plece ea nu s-a îngrijit de fata de când a născut numai bunica a avut grija de ea! Daca tatăl deschide proces de custodie i se încredințează fata deoarece mama nu are niciun venit nu s-au interesat niciodată de cea mica și a avut și tentative de sinucidere fiind internată la psihiatrie înainte de a rămâne însărcinată
Ei nefiind căsătoriți și fetița este recunoscuta de tata
Ultima modificare: Luni, 7 Octombrie 2024
Mirzanca Mari, utilizator
Cel mai recent răspuns: Avocat Neagu Elena , Avocat 20:40, 7 Octombrie 2024
Sa deschida tatal urgent proces și sa solicite ca domiciliul fetei sa rămână la acesta și sa exercite autoritatea exclusivă asupra copilului, adică sa nu aibă nevoie de acordul mamei în nicio chestiune referitoare la fetita, precum: inscriere cresa, grădiniță, scoala, iesire din tara, încasare alocatie etc.
Contactați un avocat urgent și deschideți procesul pana nu se întoarce mama după copil din diverse motive.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Custodie claudiailinca claudiailinca Bună. . Am o întrebare. . Am o fetiță de 3 luni nu sunt căsătorită cu tatăl ei dar locuim în chirie împreună. Părinții lui au o pădure, au o casa ... (vezi toată discuția)
Procedura adoptie kripteya kripteya buna ziua. ce pasi trebuie parcursi pentru adoptarea unei fetite a carei mama este in inchisoare in brazilia,tatal este decedat iar in momentul de fata fetita ... (vezi toată discuția)
Custodie Cristinamaria13 Cristinamaria13 Buna seara , am o fetita de un an jumatate si este trecuta pe numele meu de fam. Iar dupa o judecata pt pensia alimentara pt copil , ne am ìmpacat eu si ... (vezi toată discuția)