avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 747 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Prima Casa
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Prima Casa

Buna Ziua!

Din cate am inteles, exista posibilitatea sa cumperi o noua casa cu o suprafata mai mare daca esti deja in programul "Prima Casa". Intrebarile mele sint urmatoarele:

1. Poti sa faci aceasta schimbare in decursul a primilor 5 ani de cand ti-ai facut creditul, sau trebuie sa treaca acesti 5 ani mai intai?

2. Daca te decizi la un moment dat sa renunti la apartament (inainte sau/si dupa acesti 5 ani) si apartamentul e preluat de banca sa zicem, mai trebuie sa platesti ceva bancii? Ramai dator in vreun fel?

Multumesc anticipat pentru raspuns
Ultima modificare: Marți, 17 Noiembrie 2015
Baiatul, utilizator

Alte discuții în legătură

Cum se poate renunta la dreptul de coproprietar de la achizitionarea unui apartament cu "prima casa"? Marinela_Ilie Marinela_Ilie Buna ziua, As dori sa stiu, cum se poate renunta la dreptul de coproprietar, in urma achizitionarii unui apartament prin programul \"prima casa\". ... (vezi toată discuția)
Renuntare la partaj in desfasurare prima casa Alina3009 Alina3009 Buna ziua, In trecut am achizitionat impreuna cu fostul meu sot un apartament prin programul Prima Casa. Ulterior, in urma divortului, s-a efectuat la notar ... (vezi toată discuția)
Credit prima casa Ruxandra2204 Ruxandra2204 Daca ai deja un credit prima casa , este posibil sa iti iei alt imobil tot cu credit prima casa ? Cum scapi de primul credit ? Daca au trecut 5 ani de la ... (vezi toată discuția)