avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 620 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Deteriorarea drumului public cu bunastiinta
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Deteriorarea drumului public cu bunastiinta

Buna ziua,as dori sa stiu unde trebuie sa ma adresez s-au mai bine zis,unde sa depun o plingere pentru ca un individ a arat din drumul public cu bunastiinta,tot odata as dori sa stiu in baza care-i legi trebuie sanctionat .va multumesc

Alte discuții în legătură

Plangere contraventionala pv - politia rutiera Costy S Costy S Buna ziua, Un prieten a promovat o plangere contraventionala impotriva unui proces verbal de constatare a contraventiei întocmit de către IPJ – ... (vezi toată discuția)
Ce prejudicii sa trec in plingerea penala? Costica33 Costica33 Scriu acum o plingere penala impotriva unui individ care m-a agresat (imbrincit, impiedicat sa ies din lift, prins de haine si de git), m-a injurat si a scris ... (vezi toată discuția)
Sanctionarea nedreapta ! ContSters327384 ContSters327384 Buna ziua ! Am depus plangere la politie precum ca primeam apeluri cu ascuns in care eram amenintat sa imi retrag plangerea de la Judecatorie ca daca nu ma ... (vezi toată discuția)